Bescherming tegen straling op natuurlijke wijze: DOOOZz

DOOOZz werkt natuurlijk. 

Benjamin Adamah, oprichter DOOOZz

Benjamin Adamah, directeur en uitvinder DOOOZz. Oud anti-straling-activist voor Stichting Stralingsarm Nederland

Bent u elektrohypersensitief, dan zijn er drie dingen die ik graag tegen u wil zeggen. Ten eerste weet ik precies welke ellende u doorstaat en welke frustraties u heeft indien u bot vangt bij GGD, huisarts of andere instanties.

Ten tweede: Als uw kinderen in een wifi-klas zitten weet ik welke zorgen u zich maakt om hun toekomstige gezondheidsvooruitzicht. I’ve been there, zoals dat heet.

Tot slot: er is niets mis met hoe uw lichaam reageert. Het reageert intelligent op de stralingsvervuiling die in zo’n 15 jaar een triljoen keer hoger werd dan de natuurlijke achtergrondstraling (bron: Olle Johansson in de film Zapped). Uw lichaam geeft gewoon aan: dit is niet ok! En dat is het ook niet.

Negen jaar was ik zo zelf elektrohypersensitief dat straling letterlijk een gevangenis was. Mijn strijd tegen de corruptie bij GGD, gemeente, media en overheid om maar serieuze aandacht voor een serieus probleem te vragen, voerde me uiteindelijk naar een scheiding. “Straling”, gedwongen bestraald worden is in mijn leven doorvlochten met veel pijn, veel verdriet en veel woede.

Dat laatste heeft me de meeste moeite gekost. Van huis uit ben ik een creatief en probleemoplosser en het heeft veel voeten in de aarde gehad mijn leven weer terug te pakken na de jaren die telecom en overheid van me geroofd hebben.

In januari 2013 vertrok ik met 1400,- euro aan bezit naar Amsterdam, zonder werk of een vast woonadres. Met een nieuwe liefde, mijn huidige vrouw, een baantje als postbezorger begonnen dingen weer langzaam op hun plek te vallen. Op een zeker moment sliep mijn vrouw amper meer en vermoedde ik een zendmast op zo’n 60 meter afstand als oorzaak. Met 30 jaar kennis van lithotherapie en 12 jaar experimenteren en testwerk met vrije energiesoorten als tachyonen en orgon, vond ik bij toeval de eerste bioniet uit. Het prototype van de DOOOZz Sleep Natural was geboren.

Na een week amper geslapen te hebben sliep mijn vrouw weer als een blok, sliep ik zelf veel beter en zo begon de bal ineens hard te rollen. In mei 2014 waren er zoveel mensen in mijn vrienden- en kennissenkring, die beter sliepen, eindelijk weer doorsliepen zoals vroeger of hun slaappillen konden weggooien, dat ik eigenlijk hals over de kop mijn bedrijf moest inschrijven bij de KvK. Ik koos de naam DOOOZz als afgeleide van het Engelse to doze off (in slaap vallen).

 

‘Orgon is de levensenergie zelf.
Ze is dat wat planten, dieren en mensen levend maakt en vitaal houdt.’

 

Al gauw kreeg ik van klanten het verzoek ook een bescherming tegen straling voor overdag en op straat te ontwikkelen. Zo ontstonden de DOOOZz 24-hours en de DOOOZz City Disc. Wat er nu in onze webshop is te vinden is naast bovengenoemde producten een assortiment aan extra toepassingen.

Alle DOOOZz producten hebben met elkaar gemeen dat ze zijn vervaardigd op basis van natuurlijk materiaal en dat ze intelligent elektrosmog omzetten in orgon, de levensenergie, die in plant, dier, mens en Aarde dat wat biologisch is doet leven en vitaliseert. In het verleden heb ik net als veel van onze klanten zo’n 2000,- euro uitgegeven aan producten die gewoon niet deden wat ze moesten doen en daarbij was tachyonenergie de grootste teleurstelling.

 

DOOOZz voor bescherming tegen straling

Als het gaat om bescherming tegen straling is bewijs beter dan belofte. DOOOZz wordt geproduceerd in hartje Jordaan, Amsterdam. Vergelijk deze kaart die de zendmastdichtheid aangeeft met het screenshot later in dit artikel van 60+ wifi-velden…

 

Er zijn inmiddels veel producten onder de noemer bescherming tegen straling in de handel. Veel daarvan werken met devices die je in het stopcontact moet steken. Deze geven dan volgens de fabrikant een soort frequentie af die wifi, zendmaststraling-varianten en dergelijke moet neutraliseren. En daarmee is de feelgoodfactor al meteen gehalveerd, want ben je elektrohypersensitief dan wil je gewoon de natuurlijke rust terug in je huis en in je lijf.

Niemand weet wat straling in de huidige kakofonie van vandaag doet, al kwam uit het kruisen van wifi en GSM in een Belgische test naar voren, dat het twee keer zoveel tumoren bij ratten gaf. Als er hier ook nog weer extra kunstmatige straling doorheen wordt gestraald, kan niemand nog iets zinnigs over de lange termijn zeggen. Dit soort apparaten heb ik nooit echt bevredigende resultaten zien geven bij klanten, en datzelfde geldt voor de niet op het stroomnet aangesloten nulpunt en piramide toepassingen. Alles geeft iets verlichting, maar een echt substantieel effect ontbreekt.

Zwarte toermalijn is als bescherming tegen straling helaas een afrader geworden, net als grote brokken sodaliet. Deze helpen niet bij het herstel van EHS en als je ze niet om de dag schoon maakt, verbeteren ze geenszins het binnenhuisklimaat. Veel orgoniet is gemaakt van kankerverwekkende epoxiehars en of heeft als informatie een steencombinatie die schadelijk is.

Tot slot krijgen we bij DOOOZz  zeer veel ex-Floww gebruikers en ex-van alles en nog wat aan niet voldoende werkende anti-stralingproducten en harmonisators etc. onder onze klanten. DOOOZz is wat mijzelf van mijn EHS heeft afgeholpen en teruggebracht naar iemand die weer vrij kan bewegen ondanks het feit dat de straling elk jaar toeneemt en we hier in hartje Amsterdam in het hol van de leeuw zitten. Inmiddels leveren we aan 10 landen over de hele wereld. Dit nog steeds voor 98% op mond tot mond reclame.

 

Bescherming tegen straling betekent voor DOOOZz de natuur zelf ondersteunen en herstellen

orgon blad

In tegenstelling dat wat Skepsis-clubjes en de staatswetenschap beweren is orgon, reëel en gewoon zichtbaar te maken via Kirlian-fotografie, Kilnerglas of de PIP / NEV0-technologie van Harry Oldfield. Elke qi-gong-trainer kan het je verder gewoon laten voelen.

 

DOOOZz producten hebben geen stekker, maar reageren intelligent op de hoeveelheid aanwezige elektrosmog. Dat wil zeggen, hoe meer straling ergens is, hoe meer deze de cups of schijven aanzet tot de productie van orgon, en hoe groter de reikwijdte van het orgonveld wordt. In een stralingsvrije omgeving werken de cups nauwelijks, en ditzelfde geldt voor alle soorten orgoniet op de markt. In een dergelijke (zeldzaam geworden) omgeving zijn dit soort producten dus ook simpelweg overbodig, en prijs u gelukkig als u in zo’n omgeving woont.

Orgon is de levensenergie zelf. Ze is dat wat planten, dieren en mensen levend maakt en vitaal houdt. Wilhelm Reich verrichte bijna een levenlang onderzoek naar orgon. Hij is echter niet de ontdekker. Orgon was al millennia bekend bij diverse volken en tradities over de hele wereld.

De oude Hawaiianen noemden het Mana, de Taoisten Qi, de Tantristen Prana en de 18de eeuwse Duitse onderzoeker Reichenbach noemde het Od. De filosofie achter DOOOZz baseert zich o.a. op Oosterse geneeskunde, feng-shui, lithotherapie en energieleer en in onze producten is Reich’s methode om orgon op te wekken, in een geëvolueerde vorm toegepast. We brengen dus de energie van de natuur terug in huis met een natuurlijk materiaal.

 

Bescherming tegen straling XXL: DOOOZz versus 60+ wifi-velden en 20+ zendmasten

DOOOZz ontstoort krachtig.

Op piekuren maten we in ons huis meer dan 60 wifi-velden van buitenaf naast de zendmasten rondom.

We wonen hier omringt met zendmasten. Daarnaast stikt het van de wifi die ons huis van buitenaf binnendringt – meer dan 60 velden gemeten op piekuren. En toch biedt DOOOZz hier nog steeds de buffering die we van onze producten eisen. Echter op de vraag of DOOOZz een wondermiddel is, blijft het antwoord natuurlijk nee. Wondermiddelen bestaan helaas alleen in de fantasiewereld en de beste bescherming tegen straling blijft domweg de zendmasten en wifi-router uitzetten.

DOOOZz geeft, afhankelijk van de hoeveelheid straling, de mate van elektrohypersensitiviteit, de woning of werkplek en allerlei unieke fysieke condities van de klant in kwestie een ander resultaat. Ook moet de hoeveelheid 24-Hours in huis bijvoorbeeld juist zijn afgestemd op de mate van elektrosmog. Ook is het sterk aan te raden DOOOZz puur te gebruiken en niet te combineren met andere ontstoorders. Zeker nooit met tachyon of nulpuntproducten!

Als constante werkt DOOOZz bevredigend tot zeer goed bij 49 van de 50 gebruikers. We hebben veel terugkerende klanten, werken samen met therapeuten en verder is van belang dat u DOOOZz gebruikt waarvoor de producten bedoeld zijn: tegen de straling die uw woning ongevraagd binnendringt en in geval de Discs voor buiten om uw lichaam te laten recupereren van de spinverstoring en EHS-symptomen. Voor sommige woningen waar een zendmast pal op gericht staat geldt dat verhuizen echt de enige optie is.

 

De vitaliserende werking van DOOOZz-orgon

Hoewel orgon gewoon zichtbaar is te maken, heeft het geen plek in de confectie-wetenschap en het jargon waarin deze zich uitdrukt. Het heeft totaal geen nut, helemaal niet sinds de verschijning van Rupert Sheldrake’s wetenschap-filosofische meesterwerk The Science Delusion, om in een jargon, waarin orgon om arbitraire redenen al geen plek heeft, te gaan uitleggen hoe orgon werkt.

Elke qi-gong meester kan uitleggen en aantonen dat gezondheid en levenskwaliteit direct afhankelijk zijn en blijven van de hoeveelheid qi (orgon) en de kwaliteit en werking daarvan in ons lichaam en onze omgeving. Binnen de martial art scene zijn de laatste jaren meerdere studies verricht die de interactie tussen qi en biochemische, waaronder hormonale processen, werden aangetoond.  Wilhelm Reich toonde onder meer een evidente relatie aan tussen orgon en vitaliteit/vruchtbaarheid, en ontdekte bij orgon een anti-kankerwerking.

In een stralingvervuilde ruimte waar DOOOZz-cups staan, blijven we op de meter gewoon dezelfde hoeveelheid microWatt/meter² registreren. Alleen veranderen er daarna doorgaans allerlei dingen, zoals planten die weer herstellen uit een ziekelijke staat, dieren die opknappen en natuurlijk onze klant, die zich in bijna alle gevallen een stuk beter voelt of van jarenlange klachten afraakt.

Levensenergie wordt uitgedrukt in Boviswaarde. Specialisten op dat vlak meten bij DOOOZz een boviswaarde van 20.000. Zelf hebben we geen mogelijkheid om dit te meten. We produceren enkel, innoveren regelmatig en kijken naar het resultaat, waarbij enkel de ontstane verbetering interessant is, dus het concrete effect, zonder dat dit theoretisch hoeft te worden aangekleed. Planten en dieren sluiten daarbij elke vorm van placebo-effect uit.

Kijk ook bij veelgestelde vragen…

 


 

DOOOZz voor thuis

 

• DOOOZz 24-Hours

DOOOZz 24-Hours, ontwikkeld voor 24 uur per dag bescherming tegen straling

Ons meest succesvolle product voor een krachtige orgone ontstoring van uw woonklimaat, is de DOOOZz 24-Hours. Dit product is ontwikkeld voor 24 uur per dag buffering van de wifi en zendmaststraling die uw woning binnendringt en geschikt voor de woonkamer, werkkamer en keuken.

Meestal wordt de 24-Hours per set van 3 geplaatst. In stedelijke gebieden is de straling zo extreem geworden, dat doorgaans drie 24-Hours-cups als basis worden gekocht. Zet de 24-Hours simpelweg op vaste plekken verspreid in huis. Bij voorkeur in of op houten kasten, een plint of tafel. Plaats ze alleen niet in de felle zon achter glas en niet op de CV of kachel.

Veel gebruikers rapporteren de terugkeer van rust in huis, een verbeterde gezondheid, het afnemen of verdwijnen van klachten en vermoeidheid. Ook krijgen we veel meldingen van kwakkelende planten en dieren die opknappen.

Dit product reageert “intelligent” op wisselende hoeveelheden stralingsvervuiling en geeft meer orgon af naarmate er meer elektrosmog is. Vaak krijgen wij de vraag hoeveel 24-Hours nodig zijn. Die vraag kunnen we niet beantwoorden omdat ieder huis anders is qua vervuiling en iedere klant een andere gradatie van stralingsgevoeligheid heeft.

U kunt echter wel zelf een check doen. Kijk op uw smartphone hoeveel wifi-velden van buren u meet in huis. Bij meer dan 10 adviseren we sowieso 3 cups van de 24-Hours. U kunt ook de app White Spots downloaden om te zien hoeveel zendmasten er in uw directe omgeving actief zijn: App Store for iOS devices itunes.apple.com en Google Play Store https://play.google.com.

€ 27,50 per stuk, € 49,50 per 2 stuks, € 75,- per 3 stuks
>> Koop DOOOZz 24-Hours hier…

 

Klantervaringen:

“Heb net de 24-Hours bij de wifi neergelegd, er komt direct een soort rust, heerlijk. Een beschermend gevoel.” – M. E.

“… heb trouwens al profijt van de 24 – minder druk op m’n hoofd en borst en minder wattig in hoofd.” – S.

“Verbazingwekkend! Eindelijk na jaren weer het idee dat mijn huis aanvoelt zoals vroeger” – Y.T.

 

• DOOOZz 24-Hours SLS (Small Living Space)

DOOOZz 24-Hours, ontwikkeld voor 24 uur per dag bescherming tegen stralingDit product biedt dezelfde mate van bescherming tegen straling als de gewone 24-Hours, maar is speciaal op verzoek van Amsterdamse klanten ontwikkeld voor kleine woningen met woon- en slaapkamer gelijkvloers en aangrenzend.

De gewone 24-Hours is niet geschikt voor de slaapkamer, omdat hij iets te actief houdt. De 24-Hours heeft dezelfde sterkte qua beschermend orgonveld, maar stoort niet in het slaapvertrek, waar mensen met veel straling hem gebruiken ter ondersteuning van de DOOOZz Sleep Natural. Voor de plaatsing gelden dezelfde adviezen als voor de gewone 24-Hours.

Dit product reageert “intelligent” op wisselende hoeveelheden stralingvervuiling en geeft meer orgon af naarmate er meer elektrosmog is.

€ 27,50 per stuk, € 49,50 per 2 stuks, € 75,- per 3 stuks
>> Koop DOOOZz 24-Hours SLS hier…

 

• DOOOZz Stroombesparing-set

De DOOOZz Stroombesparing-set is bedoeld om samen met de 3 x 24-Hours aanbiedingset te gebruiken. Orgone velden hebben een zeer gunstig effect op stroomverbruik.

In twee jaar leverde deze combinatie ons een daling op van 25%!! De bioniet-brick legt u in de meterkast en de drie orgone schijven legt u op de grote stroomslurpers zoals vaatwasser, wasmachine, koelkast etc.. Kijk ook op de Aanbiedingpagina voor voordelige aankoop, samen met de 24-Hours aanbieding-set!

€ 55,- per set >> Koop DOOOZz Stroombesparing-set hier…

 


 

DOOOZz om te slapen

DOOOZz laat u slapen ondanks de wifi

• DOOOZz Sleep Natural

De DOOOZz Sleep Natural is ontwikkeld als bescherming tegen straling in de nacht, zodat in een stralingvervuilde omgeving (door wifi en zendmasten) toch de natuurlijk slaap en diepe ontspanning weer kan worden verkregen.

Al sinds de jaren 70 vorige eeuw, weet men dat straling slaapproblemen veroorzaakt en het harde feit dat zoveel gebruikers goed op de DOOOZz Sleep Natural reageren, onderstreept dit. Dit product bestaat uit twee speciaal geïnformeerde bioniet-cups die u simpelweg ’s avonds uit blik haalt en in de slaapkamer plaatst en ’s morgens weer in het blik terugstopt.

Plaats ze niet pal naast uw hoofd, maar op zo’n één tot anderhalve meter afstand en verspreid in de slaapkamer, zodat een zacht gelijkmatig beschermend veld over het bed wordt gecreëerd. Bijvoorbeeld één op een kastje en één op de vensterbank. Maar gebruik ook uw gevoel en ervaar welke opstelling voor u het meest prettig is. Staat uw bed tegen een muur met de zijkant, dan kunt u ook een cup naast het bed en de andere aan het voeteneinde plaatsen.

Hoogte ca. 20 cm boven neuspunthoogte in de slaappositie is ideaal, maar dit hoeft u niet zo nauw te nemen. In ieder geval zet u ze liever niet op de vloer.

€ 85,- per set van 2 in een blik
>> Koop DOOOZz Sleep Natural hier…

 

• DOOOZz Sleep Natural Femina

De DOOOZz Sleep Natural Femina heeft een vergelijkbare werking als de DOOOZz Sleep Natural, maar is voor vrouwen in de overgang ontwikkeld om opvliegers en aanverwante overgangsklachten te verminderen of te verzachten.

Dit product kan ook worden gebruikt in de menstruatiefase. De gebruiksregels zijn hetzelfde als voor de DOOOZz Sleep Natural, echter, voor mannen is dit product minder geschikt omdat het dan iets libidoverhogend kan werken en dus enigszins onrustig maakt. Daarentegen gebruiken diverse klanten de Femina-variant aan de slaapkant van de vrouw en de gewone Sleep Natural aan de kant van de man.

€ 95,- per set van 2 in een blik
>> Koop DOOOZz Sleep Natural Femina hier…

 

Klantervaringen:

“Nachtbioniet: Langere, intensievere en beter herinnerbare dromen. Eerst een paar nachten van minder goed slapen, maar dat kan misschien te maken hebben met de omschakeling van tachyon naar bioniet. Dagbioniet: Ik voel me rustiger, ben goedlachser, socialer en heb minder angstgevoelens. Dit is ook merkbaar bij mijn zoontje. Veel kinderen van zijn klas komen nu ook nog spontaner naar me toe, en willen per se mijn hand vasthouden. Dat was het voorlopig, nogmaals bedankt!” – S.V.

“Hallo Benjamin, Graag wil ik je even onze ervaring vertellen. De eerste 2 nachten hebben mijn vriend en ik heel veel gedroomd, daarna sliepen we allebei dieper leek. We zetten de 24 uurs ‘s avonds op de slaapkamer. Bij onze dochters staat hij gewoon 24 uur per dag op de kast. Na een paar dagen viel het mij en ook mijn vriend op dat we zelf relaxter leken en onze oudste dochter is een week zo makkelijk en gezellig geweest. Zelfs mijn vriend die eigenlijk heel sceptisch was merkte het verschil.” – C. de J.

“Hallo Benjamin, mijn eerste ervaringen met de DOOOZz zijn fantastisch! Ik heb heerlijk geslapen, op een nacht na toen ik echt veel te veel gedaan had met de nieuw verworven energie. Dat na ongeveer 15 jaar heel veel slaapgebrek. De overgang is al lang voorbij. Een kaboutertje zou ze eigenlijk een half uurtje voor opstaan weer in het blikje moeten doen, ha ha een luxeprobleempje. Het leven ziet er nu heeel anders uit!. Helemaal verbaasd over de enorme invloed van wifi…..dus.” – I.D. 

“Hallo Benjamin, Dank je wel voor de DOOOZz! Nu twee nachten naast mijn bed gelegd en heerlijk geslapen en vroeger en uitgeruster wakker dan normaal. Ik ben er heel blij mee! Hartelijke groet,” – E. H. “Ik gebruikte al eerder melatonine, maar met de bionieten erbij slaap ik volgens mij beter en droom ik nog steeds meer.” – W.S.

“Even leuk voor jou om te weten dat een vriend mijn nacht-bioniet heeft overgenomen (ik had er een uitgeleend om uit te proberen). Hij sliep al 4 jaar slecht met slaappillen (10mg). En sinds vorige week donderdag slaapt hij nu al zonder medicijnen. Hoewel nog niet helemaal optimaal, maar hij is zeer verbaasd en wil de bioniet nu niet meer kwijt. Er komen dus nog bestellingen aan. Ik ben ze aan het verzamelen, dan kan het in een vrachtje.” – J.B.

“M. gaf feedback op de stenen dat ze beter slaapt.” – F.V.

“Wil graag een set dooozz bestellen nav goede verhalen van een vriendin. Met vriendelijke groet. – E.H.”

“Na een week slaappillen gehalveerd. Bij een vriendin die ook slecht sliep is de slaap ook verbeterd en haar hartkloppingen zijn verdwenen. Wil ze ook voor mijn ouders bestellen.” – N.P.

“Beste Benjamin, Na twee weken tijd kan ik concluderen dat ik en mijn vriendin veel baat hebben bij de “wondersteentjes”. Een paar nachten wennen (beetje misselijkheid en onrustigheid), daarna diepere slaap en heldere dromen die ik me tot in detail kan herinneren. Super!” – J.B.

“In vele jaren niet zo goed geslapen. Die dingen zijn onmiddellijk onmisbaar geworden. Bedankt!” – J.M.

“Ik heb inderdaad extreem diep geslapen vannacht, en ben de hele dag rustig en energiek.” – M.J.

“Beste Benjamin, Na twee weken tijd kan ik concluderen dat ik en mijn vriendin veel baat hebben bij de “wondersteentjes”. Een paar nachten wennen (beetje misselijkheid en onrustigheid), daarna diepere slaap en heldere dromen die ik me tot in detail kan herinneren. Super!” – J.B.

“Benjamin, wat een verrassing. ben er heel blij mee. de nachtbioniet gaat vandaag (als de eerste zending binnenkomt) op proef, dus als het goed is, komen er nog meer bestellingen aan. vooral omdat ik weet dat het grandioos werkt en het zelfgenezend vermogen wordt geoptimaliseerd en de cellen gerepareerd. bij mijn partner is het diepe slapen nu ook geankerd. er zijn al veel mensen blij met je vinding. nogmaals dank.” – J.B.

 

• DOOOZz Junior-set

Voor kinderkamers is de DOOOZz Junior-set ontwikkeld. Deze zeer zachte bioniet is ontwikkeld voor kinderkamers gedurende dag en nacht. De cups kunnen in slaapkamers van volwassenen echter ook als aanvulling voor de DOOOZz Sleep Natural worden gebruikt in zwaar belaste slaapkamers, die vragen om extra bescherming tegen straling.

De Junior-set wordt eveneens geleverd per set van 2 stuks. Plaats de cups eenvoudig op twee geschikte plaatsen, liefst zo ver mogelijk van elkaar af zodat u een maximale bescherming realiseert. Kinderen kunnen heel sterk reageren op straling van zendmasten en wifi-routers, omdat hun lichaampjes relatief meer straling absorberen dan volwassenen. Het grote verschil tussen de Junior-set, DOOOZz Sleep Natural en DOOOZz Sleep Natural Femina, is dat de Junior-set als enige product niet in blik hoeft overdag en dat de cups, net als de DOOOZz 24-Hours, gewoon kunnen blijven staan op een vaste plek.

€ 60,- per set van 2
>> Koop DOOOZz Junior hier…

 


 

DOOOZz bescherming tegen straling voor buiten

DOOOZz voor bescherming tegen straling buitenshuis

• DOOOZz City Disc

De City Disc is een portable versie van de DOOOZz 24-Hours. Ontwikkeld voor bescherming tegen straling op straat, in de auto of in het openbaar vervoer. Dit om het orgon(levens)veld te versterken en zo het vermoeiende effect van de straling-tsunami en de continue afwisseling van straling intensiteit, op elke vierkante meter, te bufferen.

De City Disc hoort, samen met de DOOOZz Sleep Natural en DOOOZz 24-Hours, tot onze meest populaire producten. Ook veel onderwijzers die in een wifi-klas werken, gebruiken de schijf met succes om minder last van vermoeidheid, hoofdpijn en concentratiestoornissen te hebben. De City Disc draag je gewoon in de broekzak en je kunt hem thuis gewoon laten zitten.

Zie ook de Femina Disc hieronder, speciaal voor vrouwen.

€ 20,- per disc in een natuur-jute zakje
>> Koop DOOOZz City Disc hier…

 

• DOOOZz Femina Disc

Ontwikkeld om overgangs- en menstruatieklachten inclusief PMS, opvliegers, periodieke migraine etc. te verzachten. Kan tijdens lastige dagen op zak worden gedragen. Biedt verder dezelfde bescherming tegen straling als de City Disc.

Bij mannen werkt deze schijf vaak libido-stimulerend of energetiserend. Dragen op gevoel. Kan samen met de City Disc worden gedragen.

€ 25,- per disc in een natuur-jute zakje
>> Koop DOOOZz Femina Disc hier…

 

Klantervaringen:

“Toen ik de City Disk in mijn handen nam, voelde ik direct mijn gronding versterken en een rust over me heen komen. Na 10 jaar lang zoeken heb ik het gevonden.” – E.H.

Mijn dank!! Na jaren met veel te dure, slecht werkende producten te hebben geklooid, eindelijk iets in handen dat echt werkt. Ik ga de City disc iedereen aanbevelen!” Samen met de dooozz 24-Hours de beste bescherming tegen straling tot nu toe! – G. v B.

“Hallo Benjamin! Allereerst laat ik je weten dat de 2 Dooozz 1 discs goed effect hebben. Vooral mijn vrouw heeft veel last van slapeloosheid en sinds ze deze schijfjes heeft geplaatst is het een heel stuk beter! We willen nu graag voor ons beiden de city disc bestellen.”  – R. en R. de V

“De femina disc helpt inderdaad tegen opvliegers – ze zijn niet helemaal weg maar wel stukken minder. Soms stop ik ‘m in mijn BH als ik geen broekzakken heb. Wanneer maak je een variant als hangertje?” – H. V.

“Sterke energie inderdaad. Bevalt me erg goed. Zal het ook iedereen aanraden! Er was nog niks wat me echt beetje nachtrust gaf. Dit wel! Ik ben verkocht hihi. Eens kijken voor die dag dingen.” – T.B.

 


 

DOOOZz speciaal

DOOOZz speciale toepassingen

• DOOOZz Stomach Disc

De DOOOZz Stomach Disc is een schijf die heel anders is samengesteld dan de City Disc en speciaal is ontwikkeld voor maag- en spijsverteringsproblemen. Voor verzachting of opheffing van brandend maagzuur en wat in de TCM rebelse qi wordt genoemd. De DOOOZz Stomach Disc stimuleert bij sommige gebruikers tevens betere droomherinnering en/of (indien u aanleg daarvoor heeft) lucide dromen.

€ 25,- per disc in een natuur-jute zakje
>> Koop DOOOZz Stomach Disc hier…

 

Klantervaring:

“De maag disc is heerlijk om mee te slapen. Ik leg ‘m op mijn maag (zonder zakje, want dat vind ik prettiger) en voel meteen de rustgevende werking. Spanning uit zich bij mij altijd via mijn maag. Het lijkt alsof mijn spijsvertering daarbij ook beter stroomt. Superdank, ik ben fan.” – S.C.

 

• DOOOZz Sensual Energie

De DOOOZz Sensual Energie komt als set van 2 stuks in blik. Voor snelle recuperatie en stimulering van het libido. Bij uitputting ondersteunend en geschikt voor creatieven, qi-gong-beoefenaars en mensen met een sterk actief seksleven. De SENSUAL is ontworpen voor extra stimulering van de Dan Tien / tweede chakra regio en de qi-opname.

€ 85,- per set van 2 in een blik
>> Koop DOOOZz Sensual Energie hier…

 

Klantervaring:

“Die sensuals zijn heel erg prettig om in mijn huiskamer te hebben. Ik had gisternacht ineens geen enkel gebrek aan energie meer en werkte blij door tot acht uur ‘s ochtends, en die andere, voor de paar uur die ik ze heb kunnen uitproberen vannacht, zijn machtig.”  – J.M.

 

• DOOOZz Water-Orgonizer: waterverbeteraar en krachtige bescherming tegen straling ineen

Dit product is geschikt voor een karaf kraanwater. De Water-Orgonizer energetiseert en informeert het water, waardoor het in ca. 20 minuten zacht is. Hoe langer het staat hoe zachter het wordt.

De Water-Orgonizer zendt ook rondom orgon uit en gaat zo het schadelijk effect van elektrosmog tegen in uw vertrek. Klanten berichten verder goede resultaten met het geven van ge-orgoniseerd water aan huisdieren. Kortom u heeft een waterverbeteraar en krachtige bescherming tegen straling ineen.

Masaru Emoto heeft aangetoond dat water een informatiedrager bij uitstek is. Voor het informeren van het orgonveld van de Water-Orgonizer gebruiken we twee specifieke halfedelstenen, die het beste uit de tests kwamen en een zeer grote hoeveelheid bergkristal.

€ 199,- >> Koop DOOOZz Water-Orgonizer hier…

 

Klantervaringen:

“Best heftige energie komt er van de water Orgonizer, ik moet er even aan wennen. Ik heb maar een blik gehaald om hem weg te kunnen zetten als dat moet. Je hebt niets teveel gezegd het water is super! Bedankt!” – L. v R.

“Het is ongelofelijk, maar ik vind het Rotterdams kraanwater nu gewoon lekker. Ik weet niet hoe Benjamin het ‘m flikt, maar zulk zacht water heb ik hier nog nooit gedronken. Dankzij de DOOOZz.” – Martin Ackermans

 

• DOOOZz Meditation: bescherming tegen straling & snelle ontstressing

DOOOZz 24-Hours, ontwikkeld voor 24 uur per dag bescherming tegen stralingDit product wordt veel gebruikt om snel te ontstressen, maar ook in wachtkamers van therapeuten, dierenartsen, door yoga-beoefenaars en mensen die graag mediteren. Ook de meditation heeft een sterk orgonveld dat toeneemt bij meer stralingvervuiling.

De DOOOZz Meditation kan op een tafeltje of de vloer worden gezet, of in de handen worden gehouden. Als je een ruimte hebt waar je ontspant, leest of mediteert, plaats hier dan alleen de DOOOZz Meditation (dus niet samen met de 24-Hours) voor een maximaal effect.

€ 35,- >> Koop DOOOZz Meditation hier…

 

Klantervaring:

“Hoe het werkt weet ik niet, maar als ik gestresst ben en ik neem de DOOOZz Meditation in mijn handen valt alles van me af” – J. de L.

 


 

DOOOZz voor werkgevers

DOOOZz anti-stralingproducten voor op het werk

 

Voorkom dat uw werknemers ziek worden van straling!

Op alle bedrijven is tegenwoordig draadloos internet. Dit geeft twee soorten belasting voor werknemers (en uzelf). De wifi-routers maken het werkklimaat ongezond en de computer waarmee de werknemer online is, straalt bij internetgebruik ver boven de bouwbiologische veiligheidsnorm.

De GGD schatte in november 2017 het aantal mensen met elektro-hypersensitiviteit (EHS) op 850.000, terwijl onafhankelijke schattingen het houden op ca 3 miljoen. Bescherming tegen straling is ten onrechte op veel bedrijven een taboe-onderwerk, terwijl het ziekteverzuim zou afnemen en het werkklimaat verbeteren indien werkgevers hier werk van maakten.

 

Meer dan 8300 wetenschappelijke studies

Hoewel er meer dan 8300 wetenschappelijke studies bestaan en overal online waarschuwende appels van artsen, oncologen en gespecialiseerde wetenschappers verschijnen sinds 2003, blijven officiële instanties ontkennen dat er bewijs is voor gezondheidsschade door straling. Juridisch ligt deze zaak complex.

Er zijn verwachtingen van gespecialiseerde juristen die verwachten dat in de zeer nabije toekomst, zowel de overheid als eindeloos veel bedrijven, failliet gaan door schadeclaims. Er is namelijk zo ontzettend veel informatie beschikbaar die het voor iedereen mogelijk maakt de eigen verantwoording te nemen voor de gezondheid van personeel dat “het niet wisten” of “uitgaan van wat de Gezondheidsraad zegt”, een instantie die zelfs door de Raad voor Europa fel bekritiseerd is, het niet gaat halen in toekomstige rechtszaken.

Om het stralingszwaard van Damocles voor te zijn, schrapten in 2005 al alle grote verzekeraars “schade door straling” uit hun polissen. De UMTS-discussie was toen volop losgebarsten.

 

• Bescherming tegen straling op het werk: de DOOOZz Office-set werd in overleg ontwikkeld

Bij DOOOZz ontvangen we sinds de oprichting, veel klachten van werknemers over zich ziek voelen op het werk door de straling. En eerste tip is dan ook om alle computers waarmee uw personeel werkt, te bedraden. Dit zal het ziekteverzuim eveneens flink terugdringen.

Gelukkig denken ook steeds meer werkgevers mee als het om dit soort nieuwe problemen gaat. Op speciaal verzoek van een aantal werkgevers ontwikkelden we daarom de DOOOZz Office-sets. Zelfs al zou u alles bedraad hebben, dan nog hebben veel bedrijven te maken met van buitenaf binnendringende straling van wifi-routers en zendmasten.

De DOOOZz Office-sets zijn ontwikkeld om het binnenklimaat in uw werkruimtes te verbeteren en zo vermoeidheid, hoofdpijn, druk in het hoofd en aanhoudende grieperige gevoelens bij werknemers, terug te dringen of te voorkomen. Ze bieden de ideale bescherming tegen straling op kantoor. Dit product kan verder uitstekend worden gecombineerd met de City Disc.

U kunt altijd telefonisch vrijblijvend informeren: 0031 613334105 / 06-13334105 of mail naar benjamin.adamah@gmail.com

€ 37,50 per stuk, € 75,- per 2 stuks, € 112,50 per 3 stuks, € 150,- per 4 stuks, € 225,- per 6 stuks
>> Koop DOOOZz Office-set hier…

 


 

Zie ook:
Topverzekeraar Lloyd ziet bui stralingsschade hangen en schrapt schade door wifi uit verzekeringspolissen