Disclaimer

DOOOZz benadert het stralingprobleem energetisch en baseert zich op TCM, Ayurveda en de overlap die TCM heeft met Wilhelm Reich. Verder is uiteraard niet de theorie, maar enkel het praktisch resultaat belangrijk. Wij doen geen medische claims. We produceren enkel een product dat drijft op een eerlijke resultaat-feedback.


DOOOZz-producten worden met grote zorgvuldigheid ontwikkeld en geproduceerd. Op onze website en in onze brochure alsook in onze algemene klantencommunicatie, zorgen we voor de juiste informatie omtrent het verantwoord en veilig gebruik van DOOOZz. Omdat hiermee de reikwijdte van onze verantwoording is begrenst, zijn wij niet verantwoordelijk voor enige vorm van schade die voortkomt uit het niet volgen van deze gebruiksadviezen.


Omdat DOOOZz-producten voortdurend interfereren met elektrosmog-velden in het milieu en elk huismilieu weer anders is qua belasting met stralingsvervuiling, werken dezelfde DOOOZz-producten op elke plek net ietsje anders (iets zwakker of sterker). Ook het energieveld van ieder mens is anders, en ook dit speelt een rol in de interactie met de DOOOZz-producten. Daarom hebben we na veel testwerk de DOOOZz-producten uitontwikkeld naar het beste gemiddelde. De omschrijving van wat de DOOOZz-producten doen, zijn hierop gefundeerd. Dus op de feedback van de gebruikers. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Bij problemen zullen we echter altijd trachten die snel en correct te verhelpen.


De DOOOZz Sleep Natural, DOOOZz Sleep Natural Femina en DOOOZz Sensual mogen nooit onbeschermd, maar enkel verpakt in een dicht metalen (bijgeleverd) blik, in de auto of binnen het openbaar vervoer worden gebruikt. DOOOZz geeft hier goede voorlichting over en is niet verantwoordelijk voor het negeren van gebruiksvoorschriften of overtreden hiervan.


DOOOZz-producten in het algemeen mogen nooit worden gebruikt in combinatie met tachyon-artikelen, en dienen daar ver, liefst meer dan 100 meter bij vandaan worden gehouden. DOOOZz is niet verantwoordelijk voor schade door misbruik van dit advies of het negeren ervan.


De officiƫle online informatiekanalen van DOOOZz zijn www.dooozz.nl en www.adamah.nl. DOOOZz is niet verantwoordelijk voor informatie over DOOOZz producten verspreid via media van derden.


De website www.dooozz.nl biedt de juist achtergrondinformatie bij onze producten. DOOOZz is niet verantwoordelijk voor problemen met DOOOZz-producten die van derden zijn gekocht en niet rechtstreeks bij DOOOZz zelf zijn aangeschaft.

16 oktober 2017