Wat zeggen de DOOOZz gebruikers?

DOOOZz verkoopt zichzelf vooral via mond-tot-mond-reclame. Sinds de start van het bedrijf kregen we veel spontane reacties van klanten. Veel telefonisch en sommige via mail.

Eén van de mooiste was die van een moeder met een dochtertje dat thuis en op school last had van concentratieproblemen, drifbuien en AHD-achtige verschijnselen, die vrijwel onmiddellijk verdwenen na de plaatsing van enkele DOOOZz 24-Hours in huis. De positieve verandering was zo groot, dat haar onderwijzeres spontaan contact opnam met de ouders.

Sommige klanten melden het spontaan verdwijnen van klachten, snurken of ander ongemak en ook kwamen er meerdere positieve reacties betreffende dieren en planten in relatie met DOOOZz. Steeds meer onderwijzers in wifi klaslokalen willen niet meer zonder City Disc voor de klas staan.

Hieronder een bescheiden selectie van feedback uit het eerste jaar van DOOOZz. Om privacyredenen zijn de namen van de afzenders gereduceerd tot initialen.

 


 

"Hallo Benjamin, mijn eerste ervaringen met de DOOOZz zijn fantastisch! Ik heb heerlijk geslapen, op een nacht na toen ik echt veel te veel gedaan had met de nieuw verworven energie. Dat na ongeveer 15 jaar heel veel slaapgebrek. De overgang is al lang voorbij. Een kaboutertje zou ze eigenlijk een half uurtje voor opstaan weer in het blikje moeten doen, ha ha een luxeprobleempje. Het leven ziet er nu heeel anders uit!. Helemaal verbaasd over de enorme invloed van wifi.....dus." - I.D. 

“Beste Benjamin, Bij het bezoek van Peter Toonen aan ons, is via radiësthesie door D. J.-R. duidelijk aangetoond dat de door jou ontworpen DOOOZz producten meer dan 23.000 eenheden Boviswaarden hebben. Daarmee voldoen ze aan de hoogste meest natuurlijke bron van bescherming. Met dank.” – K & D J.

“Heb net de 24-Hours bij de wifi neergelegd, er komt direct een soort rust, heerlijk. Een beschermend gevoel.” – M. E.

“… heb trouwens al profijt van de 24 - minder druk op m’n hoofd en borst en minder wattig in hoofd.” –S.

“Hallo Benjamin, Dank je wel voor de DOOOZz! Nu twee nachten naast mijn bed gelegd en heerlijk geslapen en vroeger en uitgeruster wakker dan normaal. Ik ben er heel blij mee! Hartelijke groet,” – E. H.

“Beste Benjamin, Na twee weken tijd kan ik concluderen dat ik en mijn vriendin veel baat hebben bij de "wondersteentjes". Een paar nachten wennen (beetje misselijkheid en onrustigheid), daarna diepere slaap en heldere dromen die ik me tot in detail kan herinneren. Super!” – J.B.

“Hallo Benjamin! Allereerst laat ik je weten dat de 2 Dooozz 1 discs goed effect hebben. Vooral mijn vrouw heeft veel last van slapeloosheid en sinds ze deze schijfjes heeft geplaatst is het een heel stuk beter! We willen nu graag voor ons beiden de city disc bestellen.” – R. en R. de V

“Zooooo,heerlijk geslapen vannacht!” – H. de W.

“Ik heb de dooozz sleep natural bionite besteld en ben er erg tevreden over.” – N.O.

“M. en K. zijn heel blij met Dooozz en zij hebben het over het aanschaffen van slaapdozen.” - D de V

“Toen ik de City Disk in mijn handen nam, voelde ik direct mijn gronding versterken en een rust over me heen komen. Na 10 jaar lang zoeken heb ik het gevonden.” – E.H.

“Best heftige energie komt er van de water Orgonizer, ik moet er even aan wennen. Ik heb maar een blik gehaald om hem weg te kunnen zetten als dat moet. Je hebt niets teveel gezegd het water is super! Bedankt!” – L. v R.

“Hallo Benjamin, Graag wil ik je even onze ervaring vertellen. De eerste 2 nachten hebben mijn vriend en ik heel veel gedroomd, daarna sliepen we allebei dieper leek. We zetten de 24 uurs 's avonds op de slaapkamer. Bij onze dochters staat hij gewoon 24 uur per dag op de kast. Na een paar dagen viel het mij en ook mijn vriend op dat we zelf relaxter leken en onze oudste dochter is een week zo makkelijk en gezellig geweest. Zelfs mijn vriend die eigenlijk heel sceptisch was merkte het verschil.” – C. de J. 

"Het is ongelofelijk, maar ik vind het Rotterdams kraanwater nu gewoon lekker. Ik weet niet hoe Benjamin het 'm flikt, maar zulk zacht water heb ik hier nog nooit gedronken. Dankzij de DOOOZz." – Martin Ackermans

"Jaren lang last gehad van darmklachten, opgezwollen buik, eczeem, onrustige nachten. Oorzaak: onbekend, genezing lukte telkens niet. Ik vind het daarom helemaal niet erg om er reclame voor te maken, want binnen één week DOOOZz waren alle klachten verdwenen. Voorgoed. Mijn schoonmoeder slaapt nu eindelijk ook rustig. Zij noemt Dooozz liefkozend haar 'slaapsteentjes'." - Peter Toonen

"Benjamin, wat een verrassing. ben er heel blij mee. de nachtbioniet gaat vandaag (als de eerste zending binnenkomt) op proef, dus als het goed is, komen er nog meer bestellingen aan. vooral omdat ik weet dat het grandioos werkt en het zelfgenezend vermogen wordt geoptimaliseerd en de cellen gerepareerd. bij mijn partner is het diepe slapen nu ook geankerd. er zijn al veel mensen blij met je vinding. nogmaals dank." – J.B.

“Mijn hele leven nog nooit een week zo goed geslapen.” – O.B.

“Die sensuals zijn heel erg prettig om in mijn huiskamer te hebben. Ik had gisternacht ineens geen enkel gebrek aan energie meer en werkte blij door tot acht uur ‘s ochtends, en die andere, voor de paar uur die ik ze heb kunnen uitproberen vannacht, zijn machtig.” – J.M.

“Ik gebruikte al eerder melatonine, maar met de bionieten erbij slaap ik volgens mij beter en droom ik nog steeds meer.” – W.S.

“Sterke energie inderdaad. Bevalt me erg goed. Zal het ook iedereen aanraden! Er was nog niks wat me echt beetje nachtrust gaf. Dit wel! Ik ben verkocht hihi. Eens kijken voor die dag dingen.” – T.B.

“In vele jaren niet zo goed geslapen. Die dingen zijn onmiddellijk onmisbaar geworden. Bedankt!” – J.M.

“Hoi Benjamin, de Bioniet werkt! Ik heb het gevoel alsof ik midden in de natuur in een tentje heb geslapen, en ben fris en helder opgestaan. Bedankt. Hartelijke groet, Peter”

“Even leuk voor jou om te weten dat een vriend mijn nacht-bioniet heeft overgenomen (ik had er een uitgeleend om uit te proberen). Hij sliep al 4 jaar slecht met slaappillen (10mg). En sinds vorige week donderdag slaapt hij nu al zonder medicijnen. Hoewel nog niet helemaal optimaal, maar hij is zeer verbaasd en wil de bioniet nu niet meer kwijt. Er komen dus nog bestellingen aan. Ik ben ze aan het verzamelen, dan kan het in een vrachtje.” – J.B.

“Na een week slaappillen gehalveerd. Bij een vriendin die ook slecht sliep is de slaap ook verbeterd en haar hartkloppingen zijn verdwenen. Wil ze ook voor mijn ouders bestellen.” – N.P.

“Ik heb inderdaad extreem diep geslapen vannacht, en ben de hele dag rustig en energiek.” – M.J.

“Dear Benjamin, Thanks for the Dooozz. P. has been using it regularly. He tells me that he still wakes up at night but that he is able to sleep more hours which in itself is very positive. Thought you would like to know. Thanks very much for all, Elena”

“Hoi Benjamin, Na twee nachtjes wat onrustig gevoeld te hebben, lijkt het positieve effect van de DoooZz merkbaar en is het een onderdeel van ons slaapritueel. Als we gasten hebben laten we ze kennis maken met het tweede setje en kunnen ze de folder verder nalezen als ze interesse hebben. (Kun je er ook nog een paar folders bijstoppen die ik aan patiënten kan meegeven?) Bedankt!” – A.C.

“Nachtbioniet: Langere, intensievere en beter herinnerbare dromen. Eerst een paar nachten van minder goed slapen, maar dat kan misschien te maken hebben met de omschakeling van tachyon naar bioniet. Dagbioniet: Ik voel me rustiger, ben goedlachser, socialer en heb minder angstgevoelens. Dit is ook merkbaar bij mijn zoontje. Veel kinderen van zijn klas komen nu ook nog spontaner naar me toe, en willen per se mijn hand vasthouden. Dat was het voorlopig, nogmaals bedankt!” – S.V.

“M. gaf feedback op de stenen dat ze beter slaapt.” – F.V.

“Wil graag een set dooozz bestellen nav goede verhalen van een vriendin. Met vriendelijke groet E.H.

"Echt... Niet twijfelen om te kopen.. Beste ooit wat ik geprobeerd heb." – B.T.  

Kijk ook bij veelgestelde vragen...